Receptiediensten

Accent Receptieservices helpt u bij het inzetten van diverse receptiediensten zoals: receptionistes, telefonistes, gastvrouwen en servicedesk medewerkers. De receptionist is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en dus is een goede receptiedienst onmisbaar. Zowel face-to-face als telefonisch krijgen klanten en bezoekers eerst te maken met de receptionist. Het is daarom van groot belang dat deze persoon communicatief sterk is en beschikt over goede luister- en gespreksvaardigheden. Accent zorgt er voor dat er altijd een geschikte receptioniste aanwezig is.

Persoonlijke ontmoeting

Geschikte receptiediensten voor uw bedrijf

Tijdens een persoonlijke ontmoeting bij u op locatie kunnen we vaststellen welke dienstverlening gewenst is voor uw organisatie. We maken een functie- en persoonsprofiel en gaan aan de slag met een nauwkeurige selectie. Als er een klik is tussen de kandidaat en u gaat zij aan de slag.

Continuïteit en representatie

Altijd iemand aanwezig voor uw receptiedienst

Om de continuïteit te waarborgen worden meerdere ‘flexkrachten’ ingewerkt. Zij zijn in staat om uw vaste receptioniste te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte, vakantie of een dokters-/tandartsafspraak. De planning van de receptie is volledig in handen van Accent, evenals het bijhouden van de instructies, het houden van werkoverleg, functionering- en beoordelingsgesprekken. Medewerkers van Accent zijn gekleed in een representatief en herkenbaar kostuum. Uiteraard zijn wij verantwoordelijk voor het verstrekken, het onderhoud en vervanging van het kostuum.

Onze medewerkers kunnen full- of parttime worden ingezet. Inmiddels werken dagelijks ruim 65 receptionistes, telefonistes, gastvrouwen en servicedesk medewerkers via Accent voor onze opdrachtgevers.

Referenties
Wilt u referenties zien? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe positief onze klanten de receptiediensten van Accent ervaren.

receptiedienst

De receptiediensten van Accent

Receptie uitbesteden

Gastvrouw service

Receptioniste training

  Wij staan u graag direct te woord: 070 415 08 25, of bellen u terug:

  Vul de code in* captcha

  Kennis maken

  Wilt u een keer kennis maken met Accent Receptieservices? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Contact opnemen

  accent

  Receptiemedewerkers met passie voor dienstverlening