Op 27 augustus 2016 vertrekt het team Van Oord zoals je ziet op deze foto naar Italië.

Wat is dan de bedoeling vraag je je misschien af?

Dit team rijdt terug per fiets vanuit Italië naar Rotterdam. Deze Tour wordt gereden door vele bedrijven met hun eigen team. De teams bestaan uiteraard uit wielrenners maar ook uit ploegbegeleiders.

Het leuke is dat wij ( Natasja & Linda) werkzaam zijn bij Accent Receptieservices B.V., maar gedetacheerd bij de klant Van Oord op het kantoor als telefonistes receptionistes. Wij hoorden van de rit die de renners van Van Oord gaan ondernemen en dat ze nog ploegbegeleiders zochten. Gezien het doel en de inzet hoefden wij daar niet lang over na te denken.

Buiten het feit dat het een avontuur is met hoge inzet, zeker van de wielrenners en veel plezier zal het ook afzien zijn. Ervaringen die je deelt met je mede wielrenners van andere bedrijven. Het verdriet wat je deelt met deze mensen waarbij een ieder zijn eigen verhaal heeft.

De motivatie is enorm om de Daniel den Hoed & Erasmus MC te helpen doormiddel van sponsorgeld wat alle teams binnenhalen, te schenken om het gevecht tegen kanker tegen te gaan.

Ook Accent Receptieservice BV heeft gesponsord. Wij gaan ons avontuur beleven en hopen op heel donaties van al onze sponsoren.

Natasja en Linda

 

Leave a Reply